Ochrana osobních údajů

Při vyplňování formuláře na stránkách www.fortelia.cz poskytujete své osobní údaje dle ustanovení § 4 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Fortelia s.r.o. si uvědomuje důvěrnost vašich osobních údajů a nařízení zákona o ochraně osobních údajů.

Prohlášení Fortelia s.r.o. k ochraně osobních údajů

Prohlášení Fortelia s.r.o. k ochraně našich osobních údajů Fortelia s.r.o. zpracovává osobní údaje osob zaregistrovaných prostřednictvím webových stránek www.fortelia.cz, jakožto i všechny údaje získané z dotazníků a analytických nástrojů měřících návštěvnost, a to po dobu neurčitou, do odvolání souhlasu daného každou zaregistrovanou osobou. Osoby poskytující informace berou na vědomí, že svůj souhlas mohou kdykoliv písemně odvolat a Fortelia s.r.o. údaje zlikviduje.

Fortelia s.r.o. jako provozovatel stránek www.fortelia.cz tímto informuje subjekty poskytující informace, že veškeré údaje získané výše uvednými způsoby považuje za vysoce důvěrné, a použije je pouze pro vlastní potřebu ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, tzn. ke zlepšení svých služeb a k marketingovým účelům společnosti Fortelia s.r.o. Vaše osobní údaje nebudou bez Vašeho souhlasu poskytnuty jiné společnosti.

Nezávazná poptávka

Proč využít náhradního plnění?

  • Vyvarujete se zbytečným pokutám
  • Optimalizujete své náklady
  • Dostanete odpovídající protihodnotu
  • Nabízíme kvalitu s garancí
Nezávazná poptávka Více informací o náhradním plnění

K2P s.r.o. © 2014

Všechna práva vyhrazena